Slevy až 38 % na produkty značky Karl Lagerfeld

Halloween, který slavíme každý rok 31. října, má hluboké kořeny sahající až do dávné keltské tradice. Původně byl znám jako Samhain – svátek, kterým Keltové vítali konec sklizně a začátek temnější části roku. Věřilo se, že během této noci se hranice mezi světem živých a mrtvých stírá a duchové mohou navštívit svět lidí. Lidé zapalovali ohně, oblékali si strašidelné masky a kostýmy, aby odradili zlé duchy. Dnes Halloween symbolizuje vše, co máme na podzimu rádi – mystiku, převleky, vyřezávané dýně a především zábavu. 

🎃👻 HALLOWEENSKÁ SLEVA na produkty značky KARL LAGERFELD! 👻🎃

Halloween je za rohem a my pro vás připravili kouzelnou akci! Nyní můžete pořídit luxusní produkty značky Karl Lagerfeld se slevami až 38 %! Tento ikonický návrhář je známý svým nezaměnitelným stylem a pro své moderní, avantgardní a zároveň nadčasové kousky, které kombinují eleganci s punkovým duchem.

A jak slevu získat? Stačí se přihlásit nebo registrovat na našem e-shopu, a pak už jen vybírat z široké nabídky těch nejzajímavějších kousků. Nečekejte příliš dlouho – akce končí 31.10.2024! 🕸️🕷️